FORSTANDER SØGES TIL SDR. NÆRÅ FRI- & EFTERSKOLE OG BØRNEHUS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

FORSTANDER SØGES TIL SDR. NÆRÅ FRI- & EFTERSKOLE OG BØRNEHUS

Er du klar på en enestående mulighed? Og vil du stå i spidsen for et kombineret skole- og børnehus? Så har du nu chancen. Lige nu står vores forventningsfulde mellemledere og ca. 55 ansatte og mangler en dygtig leder, der brænder for at blive vores nye forstander og dermed øverste leder for den samlede organisation.

 

Vores veletablerede kombinerede skole og børnehus er placeret i naturskønne omgivelser lidt syd for Odense. Vi er stolte af at være en bred, almendannende fri- og efterskole, hvor eleverne gennem alsidig undervisning og oplevelser får mulighed for at lære sig selv og hinanden (endnu bedre) at kende.

På vores matrikel har vi et børnehus med 39 børn, en friskole med 200 elever samt en efterskole med plads til op til 106 elever. Vi anser den kombinerede skoleform som noget særligt, og vi er nysgerrige efter, hvordan du kan bidrage til at styrke og udvikle dette som øverste leder.

Gennem god og tydelig ledelse skal du, som den øverste leder, sikre at Sdr. Nærå Fri- & Efterskole og Børnehus er et godt og inspirerende sted at være for alle børn, elever, medarbejdere og forældre. Du vil som øverste leder have personaleledelsesansvar over for ledelsesteamet, der består af de tre ledere for henholdsvis Børnehus/SFO, Friskole og Efterskole samt for de ansatte i TAP-gruppen (køkken, kontor og pedeller). Ligeledes vil du være ansvarlig for at orientere til og sikre et sundt samarbejde med skolebestyrelsen.

Din ledelse sker gennem et tæt samarbejde med ledelsesteamet, hvor du udstikker klare visioner, strategier og retning for organisationen i forhold til byggeri, økonomi og udviklingstiltag. Du besidder et økonomisk overblik, som du går forrest for at holde styr på i tæt samarbejde med forretningsfører.

For os er samtalen en hjørnesten i samværet, og vi mener, at vi gennem fælles og respektfuld dialog samt nysgerrighed når langt i mødet med hinanden.

Vi søger en forstander/øverste leder til vores organisation, der (med kendskab til den Grundtvig-Koldske skoletradition):

• Vil sikre, at der opleves en fælles ånd i alle dele af organisationen. Dette sker gennem et kontinuerligt fokus på skolens værdigrundlag i ledelsesteamet.

• Vil være organisationens samlede repræsentant udadtil.

• Arbejder for trygge og tillidsfulde relationer i ledelsesteamet.

• Er ansvarlig for møder i ledelsesteamet.

• Vil arbejde målrettet for at sikre en sund og stabil økonomi for organisationen.

• Er den øverste leder og formår at sparre med ledelsesteamet.

 

Vi søger en profil der:

• Har solidt kendskab til og erfaring fra skoleverdenen.

• Har ledelsesuddannelse og/eller ledelseserfaring med i bagagen og kender brugen af værktøjer herfra.

• Er visionær og kan tænke strategisk udvikling for hele organisationen.

• Formår at uddelegere opgaver og samtidig bevare ansvar og overblik.

• Kender sine egne styrker og tør sætte dem i spil.

• Har interesse for (og gerne erfaring med) skole- og organisationsudvikling.

• Ser sig selv som en holdspiller og formår at skabe resultater gennem andre.

• Er rolig og robust og formår at lytte til og motivere sine ledere.

• Kan træffe beslutninger og stå ved dem.

• Er værdiorienteret i sin ledelse og har skolen i hjertet.

 

Du får ansvaret for at lede et engageret ledelsesteam, hvor begreberne ydmyghed, ambitioner og tillid præger vores tilgang til den fælles opgaveløsning.

Se uddybende jobbeskrivelse på www.snfe.dk

Praktisk:

Første samtalerunde finder sted d. 2. november 2023, og anden samtalerunde finder sted i uge 47 2023. Mellem første og anden samtalerunde vil de udvalgte kandidater blive bedt om at gennemføre en personprofiltest.

Vi ønsker os, at interesserede kandidater kontakter skolen for et besøg og samtidig orienterer sig på skolens hjemmeside for yderligere information om stillingen og en nærmere beskrivelse af forstanders opgaver. Kontakt gerne bestyrelsesformand Heidi Daugaard-Eriksen på tlf.: 61679869.

Ansøgning og relevante bilag sendes som samlet pdf-fil til bestyrelse@1858.dk med teksten “Forstander” og dit navn i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: søndag d. 22. oktober 2023.

Stillingen ønskes besat pr. d. 1. januar 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter aftale inden for rammerne for fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet, LC og CO10 samt organisationsaftalen for ledere ved Frie Grundskoler mv.

Der er en større forstanderbolig på matriklen til rådighed og klar til indflytning, hvis det måtte være aktuelt. Lejen er fastlagt efter gældende regler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sdr Nærå Fri- og Efterskole S/I, Torpegårdsvej , 5792 Årslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5919910

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet