Plastforarbejder med ansvarsfølelse søges til spændende og innovativ virksomhed

Profilbillede
dato

Vi søger en dygtig og struktureret person der ønsker at arbejde i et uformelt miljø og med internationale kunder.

Hybrid Generator ApS leverer mobil, grøn energi til primært onshore vindmølleparker over det meste af Europa. På vores fabrik i Nr. Lyndelse producerer vi mobile hybridgeneratoranlæg, og herfra overvåges, styres og koordineres vores service- og vedligeholdelsesarbejde. 

Vi står for pålidelighed, kvalitet og innovation.

Se mere om virksomheden på www.hybridgenerator.eu

Stillingen:

På vores fabrik i Nr. Lyndelse får du en alsidig og varieret hverdag. Din kerneopgave bliver plastforarbejdning og -svejsning af plastkabinetter til vores produktionen af hybride generatorer.

Du får 14 dygtige kolleger i vores plastafdeling.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du som person er ansvarsbevidst og tager ejerskab. Du har gode samarbejdsevner og er vedholdende, fokuseret og omhyggelig.

Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere og har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.

Vi ser gerne, du har en mekaniker eller anden håndværksmæssig baggrund. Det er en fordel, at du har erfaring med plastbearbejdning samt BE kørekort og truckcertifikat.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads hvor en fri omgangstone er en vigtig del af en spændende og alsidig hverdag. Hvor der er plads til et grin, og hvor højt humør og et smil på læben giver en positiv respons. Hvor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet.

Du vil få en grundig oplæring i virksomhedens produkter, samt supplerende uddannelse efter behov, så opgaverne altid kan løses på et højt fagligt niveau.

Sidst men ikke mindst får du kolleger, der alle tager medejerskab for vores fælles arbejdsplads. Vi hjælper og støtter hinanden og skaber en sjov og inspirerende hverdag.

Interesseret?

Synes du, jobbet lyder interessant, og matcher dine kvalifikationer ovenstående, så skal du vide, at vi allerede glæder os til at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål eller lyst til at vide mere, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Christian Selchau på tlf. +45 31 50 29 80

Ansøgning og frist:

Send dit jobrettede og motiverede CV til HybridGenerator ApS på job@hybridgenerator.dk. Ansøgningen mærkes ”plast”.

Vi vurderer indgående ansøgninger løbende, og tager stillingsopslaget af, når vi har tilstrækkeligt med kandidater til stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hybridgenerator Aps, Nørrevang, 5792 Årslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050861

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet