Servicemedarbejder til spændende virksomhed i udvikling

Profilbillede
dato

Her hos HybridGenerator går det godt. Vi søger derfor en struktureret, person der ønsker at arbejde i en virksomhed der er i udvikling.

Hybrid Generator ApS leverer mobil, grøn energi til primært onshore vindmølleparker over det meste af Europa. På vores fabrik i Nr. Lyndelse producerer vi mobile hybridgeneratoranlæg, og herfra overvåges, styres og koordineres vores service- og vedligeholdelsesarbejde. 

Vi står for pålidelighed, kvalitet og innovation.

Se mere om virksomheden på www.hybridgenerator.dk

 

Stillingen:

Med base på vores serviceafdeling i Nr. Lyndelse får du en alsidig og varieret hverdag.

Din kerneopgave bliver at servicere vores produkter på serviceafdelingen som ligger i Nr. Lyndelse. De opgaver der vil forekomme, vil fx være at klargøre maskinerne, udføre skadesrapport efter udlejning, servicering af motor eller elektroniske komponenter i maskinerne. 

Du kommer til at indgå i et team som arbejder med lignende opgaver og skal samarbejde med salgs- og supportafdelingen om service af vores lejeflåde og support af både nye og ældre maskiner.  

 

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du som person er selvkørende og ansvarsbevidst. Du tager ejerskab, er vedholdende, fokuseret og omhyggelig. Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner og fleksibilitet.

Du har en uddannelse som mekaniker eller lignende med godt kendskab til elektronik. Har du truckcertifikat er det et plus.

Derudover er det vigtigt, at du er god til at kommunikere, er åben, har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og forstår at prioritere din tid.

 

Vi tilbyder:

En ansvarskrævende stilling, hvor du både personligt og fagligt har muligheden for at sætte dit eget præg på din arbejdsdag. En arbejdsplads hvor en fri omgangstone er en vigtig del af en spændende og alsidig hverdag. Hvor der er plads til et grin, og hvor højt humør og et smil på læben giver en positiv respons. Hvor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet.

Du vil få en grundig oplæring i virksomhedens produkter, samt supplerende uddannelse efter behov, så opgaverne altid kan løses på et højt fagligt niveau.

Sidst men ikke mindst får du kolleger, der alle tager medejerskab for vores fælles arbejdsplads. Vi hjælper og støtter hinanden og skaber en sjov og inspirerende hverdag.

Interesseret?

Synes du, jobbet lyder interessant, og matcher dine kvalifikationer ovenstående, så skal du vide, at vi allerede glæder os til at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål eller lyst til at vide mere, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Hans J. Andreasen på +45 31358794

Ansøgning og frist:

Send dit jobrettede og motiverede CV til HybridGenerator ApS på job@hybridgenerator.dk. Ansøgningen mærkes ”servicemedarbejder”.

Vi vurderer indgående ansøgninger løbende, og tager stillingsopslaget af, når vi har tilstrækkeligt med kandidater til stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hybridgenerator Aps, Nørrevang, 5792 Årslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068311

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet