Er du dansklærer og skarp på relationer, så er det dig vi søger.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du dansklærer og skarp på relationer, så er det dig vi søger!
Vi søger en ny kollega til en fast stilling i udskolingen. Du skal være læreruddannet fra UCL og dit fag er dansk. Du er optaget af de nyeste didaktiske og pædagogiske metoder i din undervisning. Du skal kunne spænde fra både Dan Turell til Kim Fupz og samtidigt have styr på kommaerne. Du skal kunne opbygge stærke relationer til både elever, forældre, kolleger og ledelse. Har du også engelsk eller musik som linjefag og har kompetencer / erfaring med Co-teaching er det også at foretrække. Du skal ville samarbejdet på alle planer og være en stærk relationel teammakker.
Dit menneskesyn skal være anerkendende og med en stor portion nysgerrighed på andre mennesker. Din klasserumsledelse skal både være tydelig, forudsigelig om omsorgsfuld. På Carl Nielsen-skolen vælger vi hinanden, vi vælger at holde fast i vores mange traditioner og vi vælger at lave en god skole og SFO. Vi står på tæer med vores faglighed, pædagogik, didaktik og vores fælles opgave; at lave en god skole for vores 438 elever. Du vil opleve, at du kan tage din klasse med på tur, da vi har købt en busordning til alle klasser.
Du får ca. 65 nye kolleger, hvoraf de fire er i ledelsen, som gerne vil lære dig at kende og hjælpe dig godt i gang. Vi er gode til at byde nye kolleger velkommen og du vil helt sikkert blive inviteret til fælles samvær, fester eller en dyst på padeltennisbanen. På Carl Nielsen-skolen er vi hinandens arbejdsmiljø, både i klassen, i forberedelsesrummet og på kontoret. Vi taler med hinanden i en respektfuld, anerkendende og positiv tone.
Du vil opleve, at vi ofte samles til formiddagsbrød i frokoststuen, hvor vi både taler om, hvad vi skal i weekenden og hvad der kan udfordre os i arbejdshverdagen. Du vil også opleve en god normering, et stort samarbejde og nærvær fra dygtige og engagerede kolleger.
Du får adgang til kurser og faglige fællesskaber/netværk, hvor du kan spare fagligt og være en del af udviklingen. Du vil få stor andel i den fortsatte spændende retning Carl Nielsen-skolen bevæger sig i.
Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at vi kan byde dig velkommen til 1. december på Carl Nielsen-skolen.
Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Bettina Greve 72534081, viceinspektør Irene Larsen 72534082 eller afdelingsleder Bo Schaarup Christensen 72534506.
Vi glæder os til at læse din ansøgning med relevante bilag og CV, som skal sendes elektronisk via linket nedenfor. Den skal være os i hænde senest torsdag den 5. oktober 2023, kl. 12.00
Kandidater udvælges og indkaldes til samtale mandag den 9. oktober 2023.
Tilbydes du stillingen, skal du kunne fremvise tilfredsstillende straffeattest.
Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Vi har røgfri arbejdstid og du kan læse mere om Faaborg-Midtfyn Kommune som arbejdsplads her.
Flyt ind hos os
Vi er godt 51.800 indbyggere i kommunen og byder hvert år nye tilflyttere velkomne i fællesskabet. Overalt i kommunen gror et stort udbud af foreningsliv, stærke lokalsamfund med fællesspisninger, årlige kulturbegivenheder og levende iværksættermiljøer frem. Faaborg-Midtfyn Kommune er den geografisk største kommune på Fyn – og den smukkeste, hvis du spørger os.  Kommunen strækker sig fra Det Sydfynske Øhav over højskolelandet på Midtfyn til Odense-forstæderne i nord.
Overvejer du at flytte til Faaborg-Midtfyn Kommune og blive en del af vores mange fællesskaber, vil vi meget gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og overvejelser. Tag en snak med vores bosætningskonsulent, Johanne Holten, på tlf. 7253 1065.


 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Faaborg-Midtfyn Kommune, Lumbyvej 64, 5792 Årslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912738

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet