Er du næsten klar til at være køkkenchef, men ikke helt endnu? Så prøv souschef, din vej frem!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at holde fri om aftenen og i weekenden? Tænker du at der kunne laves mad, på en med bæredygtig måde?

Så er det måske dig, der skal være vores souschef hos SDU i Odense - og sørge for, at frokosten bliver dagens højdepunkt for gæsterne.

Compass Group – sund mad og bæredygtighed i fokus

Hos Compass Group sørger vi for forplejningen til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet. Derfor bliver alle vores kantiner mærket med Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Vores kollegaer fortæller at de bliver mange år i Compass Group, for gode kollegaer”, ”tryghed” og ”frihed”.

Vi tilbyder mere end bare løn

Vi tilbyder en fast stilling en lønpakke er sammensat på følgende måde:

  • god grundløn, der reguleres årligt samt tillæg for overarbejde og arbejde på skæve tider
  • 7% fritvalgs opsparing, der udbetales 2 gange årligt (se det som ekstra løn, brug det som finansiering af ekstra fritid med familie, eller overfør dem til pensionen.
  • 12% pension, 8% arbejdsgiverbidrag og 4% medarbejderbidrag
  • firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor, fysioterapeut eller rådgivning til sundhedsvæsenet.

Vi har personaleforening, der tilbyder masser af arrangementer, personalefester og rabatordninger. Vi stiller en kommunikationsapp til rådighed, hvor du og dine kolleger kan inspirere hinanden, og hvor vi løbende holder dig opdateret på, hvad der sker i virksomheden.

Som en af landets største kantineleverandører, er der gode muligheder for avancering, flytte kantine den dag, du har brug for et nyt boost eller gerne vil prøve noget helt andet

Bliv midtpunkt for jeres gæster og inspiration dem til en sundere hverdag

Du finder det spændende at være en del af et uddannelsesmiljø, hvor udviklingen går stærk og gæsterne følger tidens trends. Her kan du glæde dig til at blive en uundværlig af teamet, når du og dine kollegaer kokkererer jer lige ind i gæsternes hjerter. Du kommer til at se jeres gæster i øjnene, og få deres reaktion på din fantastiske mad.

Du skaber fundamentet i kantinen sammen med fantastiske kolleger

SDU er både det store flagskib med et stort køkken og har flere små salgssteder. For at alt lykkes er det vigtigt at du er køkkenchefens Wingman, og jeres unikke makkerskab, skaber verdens bedste arbejdsmiljø og de bedste oplevelser for alle vores gæster hver dag.

Du vil dagligt stå med ansvar for:

  • Varebestilling
  • Egenkontrol
  • Ledelse
  • Sikre høj kvalitet
  • Udvikling

I dagligdagen skal der laves god mad, ikke bare efter de 4 sæsoner, vi tænker i 7 sæsoner. Bæredygtighed er omdrejningspunktet for vores indkøb, vores måde at tænke på og den måde vi laver mad til vores gæster.

Vi er fælles om en masse ting der er nødvendig, og en masse ting der gør at vi har den bedste hverdag. Vi skal have det sjovt og hygge os, der skal gøres ordentligt rent, laves egenkontrol, vi skal interessere os for hinandens trivsel, tælles lager op, ryddes op og meget andet i fællesskab.

Madøre med stor forkærlighed for fællesskab og vores gæster

Du ved, at bæredygtighed ikke kun handler om mad, men også om trivsel. Du er nemlig udstyret med en stor portion empati – og derfor nyder dine kolleger at arbejde sammen med dig.

Og så forestiller vi os, at du:

  • har en baggrund som kok, cater eller anden køkkenfaglig uddannelse
  • er ambitiøs og gerne vil udvikle dig faglig og personligt
  • er observant og har en god fornemmelse for, hvilken mad der gør gæsterne glade
  • er en foodie, der ikke kan lade være med at følge trendsene – så jeres køkken hele tiden udvikler sig.
  • du er en god sparringspartner til køkkenchefen og er klar til at tage over i hans fravær

Har vi vækket din appetit?

Tiltrædelse 28. august 2023
Ansøgningsfrist: 15. juli 2023

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Skriv nogle ord om dig selv, og vedlæg et CV.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej 8 1. Sal, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://compassgroupdanmarkas.hr-on.com/show-job/152322?linkref=115487&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5853059

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet